1. Pentru comenzile confirmate în intervalul Luni-Vineri până la ora 18:00 livrarea se va face în termen de 24-48 de ore de la confirmare.
  2. Pentru comenzile produselor „la comandă” confirmate în intervalul Luni-Vineri până la ora 18:00 livrarea se va face în termen de 5-10 zile lucrătoare de la confirmare.
  3. Pentru comenzile plasate în zilele de vineri, după ora 18:00 livrarea se va face în cursul zilei de marți.
  4. Pentru comenzile plasate sâmbăta și duminica livrarea se va face în cursul zilei de marți. În cazul în care vor exista excepții cu privire la termenul de livrare, acestea vor fi comunicate clienților de către operatorii companiei noastre. Confirmarea acceptării costurilor de livrare va fi făcută de către client alături de un reprezentant al companiei noastre, clientul fiind contactat în mod telefonic sau prin e-mail.


 Livrarea comenzilor se face prin intermediul firmei DPD și prin intermediul Poștei Române.


Clienții pot beneficia de gratuitate în ceea ce privește transportul, doar în condițiile unei comenzi în valoare de peste 450 de lei (TVA inclus). De asemenea, se beneficiază de gratuitate în contextul ridicării comenzii din Showroom-ul companiei noastre, din Sibiu, Str. Morilor, Nr. 24.

În ceea ce privește comenzile cu valori mai mici de 450 de lei (TVA inclus), transportul va fi de 35 de lei (TVA inclus)

  • Termenul de livrare este de 1-2 zile lucrătoare de la confirmarea pregătirii comenzii. Dorim să vă informăm că livrările pot fi influențate de condițiile meteorologice nefavorabile.

     

    Procesarea și livrarea unei comenzi poate dura între 2-3 zile lucrătoare, doar în contextul în care comanda a fost plasată în perioada Sărbătorilor de iarnă sau de Paște, în perioada Black Friday sau în timpul altor campanii derulate de către firma noastră, datorită volumului ridicat de comenzi.